torsdag 21 januari 2010

Vilken start på dagen!

Här startar man datorn på morgonen och ser att jag fått en award av Rosenvante. Min första award, så det är lite extra roligt.
Med den här awarden följer lite uppgifter.

- kopiera awarden till min blogg!

- länka till personen som gett mig awarden!

- berätta 7 intressanta fakta om mig själv!

- välj 7 andra bloggar som jag vill ge awarden till!

- länka till deras bloggar!

- lägg en kommentar i deras blogg att jag gett dom denna award

Inte så lätt att komma på sju saker om mig som jag inte skriver om, men vill dela med mig av, men jag gör ett försök.

 • Tycker om att vara huslig, men hatar att städa och diska. Att laga mat, baka, sylta och safta är skitkul! Högt upp på önskelistan när vi letar hus är en jordkällare eller matkällare så att vi har någonstans att göra av alla burkar.
 • Bland det bästa jag gjort är att läsa in alla gymnasieämnen om folkhögskola under två fantastiska år. Lärarna var inspirerande, lektionerna roliga och lokalerna helt underbara. Jag lärde mig massor, både om ämnena och om mig själv.
 • Jag är bra på att börja projekt, men tyvärr dålig på att avsluta dem. Har alldeles för många UFO:n ligger och väntar på mig.
 • Åldersdiskriminerar hårdrocksband. Av någon anledning lyssnar jag nästan uteslutande på musiker som är minst 45 år. Är hårdrockare som ett bra vin, blir de bättre med åren? Jag tror att det krävs en viss självdistans, och det kanske krävs en viss livserfarenhet för det?
 • Drömmer om en potager-trädgård. Varför välja mellan grönsaksland och vacker plantering när man kan kombinera?
 • Jag har alldeles för mycket restgarn av väldigt mycket olika kvallitéer. Försöker mig på restgarnsprojekt allt som oftast, men det är svårt att bli inspirerad när det bara finns små nystan av allt. De minsta nystanen har jag i en liten leksaksresväska, mest för att jag tycker den är så söt och jag vill ha en anledning att ha den synlig i lägenheten.
 • Filmer som "alla" ser brukar jag tappa intresset för innan jag sett. Samma sak med böcker. Jag vägrar att se/läsa Millennium-trilogin eller Snabba cash. Avatar kan jag inte bestämma mig för om jag vill se eller inte. Jag misstänker att den är mer snygg än har bra handling, och då kommer jag bara att sitta och vara irriterad...

Vilka ska jag nu skicka den vidare till? Hm...

En magisk purt til en anan värd

Leva grönt

Tant kofta

The Willow Fairy

Ulliga gulliga saker

Crochetra

FALE ARTUT

Vissa har säkerligen fått awarden förr, men det kan inte hjälpas.

4 kommentarer:

 1. Jag blir lika glad ändå :-) tusen tack!
  Kram/Veronica

  SvaraRadera
 2. Tackar så hemskt mycket. Ska bli kula att se vad man hitta på om sig själv som inte alla redan vet - och det ska vara intressanta fakta därtill...

  Tål att funderas på. Jag kommer nog inte att ha tid att blogga förrän på Söndag så jag ska nog komma på något.

  Annars kan jag hålla med om att Potager (även om jag tills nu inte visste att det hette så) är det ultimata odlingssättet. Men däremot så behöver inte "min" hårdrockare vara över 45 - inte för att jag har någon som helst koll på hur gamla de är ...

  SvaraRadera
 3. The willow fairy:

  Tja, det är klart jag lyssnar på yngre oxå, men mina favoriter är ändå de där banden som har släppt skivor i närmare 30 år. Minst. Sen var de ju inte 45+ när de släppte de första skivorna så klart.
  Och alla fick inte möjlighet att bli gamla heller tyvärr.
  Men det kanske inte beror på åldern att jag lyssnar på dem. De bästa råkar vara äldre bara. Min erfarenhet är att de är bättre live av nån anledning.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)