måndag 17 januari 2011

Filten godkänd


Filten är visserligen inte färdig än, men Porsche har provgosat den och gett den godkänt. Mönstret har Mia stickar generöst delat med sig av. Jag modifierade det en aning och stickar 140 maskor istället för 100. VI får se hur långt garnet räcker, men förhopningsvis kan den bli någorlunda kvadratisk innan nystanet är slut. Stickar i Big Verona från Järbo. Jag fick ett jättenystan (det är ju 200g-nystan. Lite större än vad jag är van med, men jätteskönt att slippa skarva och fästa trådar) av vännen Heidi i julklapp.

4 kommentarer:

 1. Katter är livsnjutare så gillar dom den så är den klart godkänd! :)

  SvaraRadera
 2. Min kusin hade lagt upp lite coola bilder på pysselidéer. Tänkte på dig när jag såg det som var stickat. Personligen gillar jag nog lampan bäst... :)

  http://www.alvdala.blogspot.com/

  SvaraRadera
 3. Mia stickar: Jo, jag tror också den är godkänd. Han såg inte ut att lida allt för mycket där han låg.

  Heidi: Det finns så mycket kul man kan göra bara man kommer på att det går... Fåtöljen har jag sett tidigare, hur läcker som helst!

  SvaraRadera
 4. Mina katter lägger sig oxå gärna på mina stickprojekt. Ibland blir det inte så bra med pälsen som fastnar i ljusa garner men för det mesta så gör det mig inget. Ska genast kila in och kolla mönstret!
  Ha en fin tisdag!

  Veronica

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)