måndag 31 januari 2011

Mer tid för stickning

Inga bilder idag heller. Men jag stickar. Oj, vad jag stickar. Nu fastnar jag inte framför datorn på samma sätt så det blir mer tid till stickning. Jag grottar inte ner mig lika mycket när jag lånar Davids dator som när jag sitter vid min egen...

Uppsalavantar nr 2 är färdigstickade, men jag har trådar kvar att fästa. Alltså blev de inte postade i går, utan jag ska göra det idag istället. Ljuvlig stickning, men det där med att mönstersticka tummar är pillgöra! Men jag har fått mersmak för den här typen av vantar. Det var inte lika knepigt som jag först trott. Nu ägnar jag mig åt sticknigar som inte kräver lika mycket tankeverksamhet. Ett par sockor med falska flätor stickade i Fabel till mig själv och en mörkgrön babymössa är vad jag roar mig med för tillfället. Nästa projekt blir koftan jag skrev om för några dagar sen.


3 kommentarer:

 1. Jag har skaffat en lap som jag har i köket och fastnar faktiskt inte lika mycke med den, jag har inte så mönga länkar här som måste kollas! Det vill gärna bli lite mycke datatid!

  SvaraRadera
 2. Vet precis hur det är med datorn, nu står den bredvid mig på soffbordet men nu tycker jag det är ganska skönt att få lite avbrott i vardagen genom den. Men när jag jobbar och har lite tid hemma, då är det jobbigt när man sätter sig och bara fastnar.
  Ha det mysigt med allt gosigt stickande nu.

  SvaraRadera
 3. Mia stickar: Jag fastnar lätt vid alla bloggar... Läser en jag brukar följa, hittar en ny där och sen hoppar jag vidare från blogg till blogg och förstår inte vart tiden tar vägen...

  Rosenvante: Jo, det är verkligen ett bra sällskap när man behöver något att sysselsätta sig med. Men när man har annat att göra egentligen, och så ska man "bara kolla en grej", så får man nästan alltid ångra sig.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)