onsdag 26 januari 2011

Mot Uppsala

Idag bär det av till Uppsala. Först ska jag träffa mamma. Vi ska åka till IKEA först, sen ska vi gå på stan och mysa. Bland annat ska jag till Yll&Tyll och köpa garn till en ny bebiskofta. Det ska bli en kofta (Ravelry-länk) ur Debbie Bliss-boken Essential Baby till vår lilla buse. Jag har inte bestämt mig helt än, men det lutar åt att jag stickar den i M&K Eco Baby Bomull. Passar bra till sommaren, mjukt och gosigt och att det är ekologiskt är ju aldrig fel. Och så finns det många fina färger, och sånt tycker jag om. Trots det funderar jag på om jag ska sticka den i grå eller mullvad, men använda en kontrastfärg att göra några ränder med.

Bild ur boken Essential Baby

Men det är inte bara därför jag åker in till Uppsala idag. På kvällen ska jag på ledarutbildning på Medborgarskolan. De har ju lite kurser då och då för sina kursledare. Lite pedagogiska grepp och sånt som man får lära sig. Ikväll är det steg två för mig, ska bli riktigt kul. Inte minst att träffa de andra kursledarna. Dem träffar man ju inte så mycket annars.

Det blir sent innan jag kommer hem ikväll, men det ska nog gå. Är inte lika kvällstrött som jag var för några månader sen, det är värre på eftermiddagarna. Jag hoppas att jag inte somnar på kursen...

6 kommentarer:

 1. Ja, sticka en livs levande mullvad :D:D:D

  SvaraRadera
 2. Du skulle må då va! ;) Du har ju fått stickade hamstrar redan. Fast de kanske vaktar lägenheten nu när du inte är där?

  SvaraRadera
 3. Det där med att nästan somna på kurs kommer vi ju ihåg... Men den här gången har du väl ingen nacke att stirra på heller för att hålla dig vaken. Så du får väl helt enkelt tänka på en viss Carin vars efternamn låter som något på tyska. ;) Det brukar ju för det mesta muntra upp en!

  SvaraRadera
 4. Vilken söt kofta. Blir det nu mullvad eller grå?

  SvaraRadera
 5. Heidi: Ojoj, vilka minnen! Och vilken bilfärd med nämnda Carin... Jag höll mig vaken igår! Men mot slutet kände jag hur koncentrationen försvann...

  Rosenvante: Det blir mullvad med lite hallonrött. Funderar på knallblå knappar också, men det är inte helt bestämt. Vet inte om de jag har är lagom stora.

  SvaraRadera
 6. Litar fullkommligt på mina Guardian Hamsters ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)