torsdag 28 januari 2010

FAME!


... Och då menar jag inte musikalen, utan garnet. Så här blev sockorna. Eftersom Fame Trend skriftar i olika blå nyanser blev ränderna lite olika. Jag är nöjd, trots den lite tråkiga blixtbilden. Sockorna är jättegosiga och lagom tjocka att ha i vinterkängorna.Ute fortsätter det att snöa. Idag blåser det visserligen inte, men snötäcket växer alltjämt. På balkongen står krukorna inbäddade.Utanför köksfönstret står ett gäng översnöade bilar. Det är rätt skönt att veta att jag inte behöver ställa mig och skotta snö när jag ska ner på stan senare idag. Dels för att vi inte har någon bil, men också för att det ju faktiskt bara tar tio minuter att promenera.

Öppnar man fönstret nu så luktar det vinter. Snö luktar väl inte så mycket kan man tycka, men det finns en speciell, krispig och fluffig doft i luften när det snöar tycker jag. Härligt! Jag går nog en extra sväng genom parken när jag ska ner på stan, jag ska se om jag kommer ihåg kameran.

3 kommentarer:

 1. Hej Anna!
  Förstår vad du menar ni har lika mycket snö som vi.
  Ha bra dag
  Annika

  SvaraRadera
 2. Oj vad jag har halkat efter i min läsning - kan det vara snön...

  Mysig header-bild med gosig kisse. Fast han ser nästan lite förnärmad över att du stör mitt i middagsluren...

  SvaraRadera
 3. The Willow Fairy:

  Jo, det blev några uppdateringar i slutet på görra veckan... Jag kände att en grå november-header inte funkade längre, så det fick bli en liten uppdatering. Och eftersom Porsche figurerar här allt som oftast så fick han vara med på bild han oxå.
  Men visst tar det tid att "komma ikapp" om man inte läst alla blogguppdateringar på några dagar...

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)