torsdag 22 oktober 2009

Vad har jag glömt?

Nu har jag packat inför helgen. Men vad är det jag behöver egentligen? Jag har packat lite kläder av olika slag, jag hoppas att det är rätt grejer... Jaja, det är bara en helg. Nu är det ju inte vilken helg som helst, men samtidigt vill jag inte klä ut mig till någon jag inte är. Det är ju mig David varit tillsammans med i 10 år, det är mig han friade till och gifte sig med.
Jag vet att middag och bio väntar i morgon kväll. Bio hör till när vi firar våra jubiléer, eftersom vi var på bio på vår första dejt. Dock är det sällan särskit romantiska filmer vi ser... Det var Star Wars: Episode I - The Phantom Menace på första dejten, vi såg Sky Captain and the world of tomorrow när vi förlovade oss, My super ex-Girlfriend två år senare, när David friade. Och i morgon ska vi se Zombieland. Av någon anledning har jag fått för mig att jag vill se den, trots att jag normalt vägrar att se zombiefilmer. Erkänn att du är imponerad nu, lillebror!

Självklart har jag fixat en stickning till resan. Jag har börjat så smått, det är svårt att låta bli... Det är det som är fördelen med att ha en massa garner liggande. Det är kanske inte några fina ullgarner från kvallitetsmärken, men många av de garner jag har är riktigt trevliga att sticka med. Och restgarnsprojekt av olika slag är alltid sännande. man vet inte hur resultatet blir förrän det är klart.
Det är ju inte så att jag kommer att sticka hela helgen, men vi ska ändå åka tåg en bra bit. Jag fick Svindlande höjder som pocket av mamma igår, och den ska så klart med. Ytterliggare en sån där bok som jag känner att jag borde och vill läsa. Brontë-systrarna har en rätt viktig plats i litteraturhistorian tycker jag.

3 kommentarer:

 1. Hej, Vilken trevlig blog jag hittade här. Hittade hit för att jag sökte på elektrisk sekatör och läste ditt utlåtande och valde en annan present till min mamma som har problem med lederna...

  Känner igen mig i det mesta här. Har ingen trädgård att påta i, men min mor har sagt att jag nog kommer att se ut som Tasha när jag blir i den åldern, Gungstolen står på vinden till den dagen jag får plats med den och att ursäkten att man inte kan göra något för att det sitter en katt på en är väl beprövad och allmänt accepterad i vår lilla familj. Hit kommer jag gärna tillbaka. Ha en trevlig resa och välj ett varmt sticke om du ska läsa svindlande höjder samtidigt, man behöver något varmt tryggt och ulligt när man läser den...

  SvaraRadera
 2. Så kul att du hittade min blogg, så jag kunde få hitta hit. Håller helt med The Willow Fairy, hit kommer jag gärna tillbaka. Hoppas er resa blev jättemysig.

  SvaraRadera
 3. Rosenvante:

  Du är så välkommen tillbaka så! Alltid roligt med läsare som återvänder!

  The Willow Fairy:

  Kul att min lilla "sågning" av sekatören kom någon till användning. Helt klart en av alla dessa produkter som lovar mer än den håller.
  Härligt med fler som har samma Tasha Tudor-framtid än jag utstakad för sig. :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)