fredag 30 oktober 2009

Anna klottrar vidare

200 inlägg! Det är inte klokt vad jag klottrar på om stort och smått. Men jag kommer inte att sluta klottra på för det. Det är rätt skönt att ha bloggen och kunna skriva ner mina funderingar.

Bakningen igår blev väldigt lyckad. Mums! Rena sockerbomben, men nån gång ibland tycker jag att man ska unna sig något riktigt gott. Maria Öhrn är kladdkaksmästare, så enkelt är det. Dessutom ska hon snart ge ut en andra kladdkaksbok har jag läst. Mycket trevligt!
Det finns till och med en blåbärsbrownie helt utan animaliska ingredienser i den första kladdkaksboken. Hur bra som helst om man har någon i bekantskapskretsen som är allergisk mot ägg, laktos/mjölk eller är vegan. Är man inte van att leta såna recept är det inte så lätt att hitta. Speciellt inte om man inte vill köpa hem sojamjölk och liknande om man bara behöver 1-2 deciliter.
Eftersom receptet står i en bok vill jag inte lägga ut det här, men det är en bok som är väl värd att köpa/låna om man gillar kladdiga chokladkakor. Och vem gör inte det?

2 kommentarer:

  1. 200 inlägg. Grattis. Jag har inte kommit riktigt dit än, och just för tillfället har jag lite blogtorka, men det kommer igen, under tiden roar jag mig med att läsa andras bloggar.

    SvaraRadera
  2. The Willow Fairy:

    Tack tack! Bloggtorka kommer och går. Rätt vad det är så lossnar det och man skriver flera inlägg om dagen...

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)