fredag 16 oktober 2009

Nersutten


Det är inte lätt att få saker gjorda när man har en katt som parkerat sig i knät på en, och inte flyttat på sig på närmare 40 minuter... Jag har ätit min lunch nu och hade tänkt göra lite nytta, men Porsche hade uppenbarligen andra planer.
Mitt nästa garninköp får vänta till nästa vecka. Det är ju inte kris direkt, och regnet öser ner ute... Jag stickar vidare på ett restgarnsprojekt så länge. Det växte väldigt fort, men sen krympte det ännu fortare. Garnet jag bytt till var för tjockt för att det skulle stämma med de andra så... Bort med det, och så får jag sticka om den biten.

3 kommentarer:

 1. Hahaha, det där känner jag igen. Och då har jag tre som ibland försöker trängas samtidigt om saligheten :p
  Och som sedan blir JÄTTE sur om de råkar få en sticka i huvudet, eller om jag försöker maka på dom för att dom lagt sig på garnet...

  SvaraRadera
 2. Han ligger fortfarande kvar i knät... Hade jag haft en stickning hade han kanske inte sovit utan försökt äta upp garnet. Men nu ligger garnet jag behöver i skåpet, och katten vägrar flytta sig så... Snart får jag hjälpa honom bort tror jag.

  SvaraRadera
 3. Hej hopp!
  Länge sedan jag tittade in! Såg din grattishälsning till sonen. Ska visa honom när han kommer hem. Bättre sent än aldrig....eller?
  Hoppas trädgårdsprojektet rullar på precis som alla påbörjade stickningar.
  Kramar!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)