måndag 22 februari 2010

Snö, stickning, skattjakt

Det såg lite för dyster ut på väderleksprognosen i lördags, så vi tog det säkra för det osäkra och ställde in vår utflykt till Gysinge. Det hade säkert varit kul att åka, men ovädret såg ut att dra in här under eftermiddagen, och roligare saker än att sitta fast i snöoväder finns det ju.

Helgen har annars mest bestått av stickning, vi har spelat spel och kollat OS. Porsche tyckte det var riktigt spännande igår kväll när han låg under filten bredvid mig i soffan...

Massor av snö på balkongen. Mina krukor finns där under nånstans... Tror jag i alla fall.


David gillar klurigheter, kartor och skattjakter, så han har suttit och klurat på Eniros skattjakt också. Sen fastnade jag där en stund med honom. Det var ju riktigt klurigt och skojigt! Vilken jättekul idé! Vi kom så långt man kunde innan nästa ledtråd släpps i mars. Man använder Eniros kartor, översiktsbilder och gatuvyer för att få ledtrådar som man ska klura ut för att komma vidare. En av ledtrådarna fanns jättenära svärföräldrarnas hus upptäckte vi! Lite extra kul när man känner igen omgivningarna.

4 kommentarer:

 1. Utan katt kan man inte vara.
  Idag är det svårt att komma ut i växthuset.
  Det snöar igen.. och igen..
  Undrar också var mina krukor är.
  Ha en bra dag
  Annika

  SvaraRadera
 2. Jag förstår inte hur vi klarade oss innan vi fick Porsche! Nu skulle det vara otänkbart att inte ha nån katt.
  Vissa dagar är det skönt att bara ha mitt miniväxthus (inte vackert, men det fyller sin funktion) på fönsterbrädan i köket... Men när ni lyckliga människor med trädgård och växthus sätter fart, då har jag bara min lilla balkong att leka på...

  SvaraRadera
 3. Oscar har också klurat på Eniros skattjakt. Verkar vara en kul idé, tycker jag. :)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag vill tipsa dig och dina besökare om kurser i stickning, se www.stickkurs.se Nästa kurs är en kurs i tvåändsstickning och den är i Waxholm i maj!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)