torsdag 25 februari 2010

Nu blir det tyst

Det kommer att bli tyst här ett tag. Inte så länge, men ett tag. Nån vecka, kanske lite längre. Men jag kommer tillbaka, och då är min OS-stickning klar och förhoppningsvis har jag mer att skriva om än för tillfället.
Ha det bra så länge, njut av vintern så länge den varar. Snart är det bara slask ute! Jag kan påminna alla om att påsken 1982 vad det mycket snö och en hel del snöstormar. Detta var jag lyckligt ovetande om eftersom jag föddes först i juni. Men jag har hört mig mor berätta att hon fick klättra ut genom fönstret för att kunna komma ut ur huset eftersom det var för mycket snö framför dörren. Något som hade varit kul att se. Först en Sankt Bernhard och sen min gravida mamma ut genom ett fönster, ner i en snödriva... Är det därför jag gillar vinter och snö när jag har varma kläder på mig tro?

1 kommentar:

  1. Tänk vad gravida kvinnor klarar av trots allt. Så du är 82:a, min näst älsta Emmy är också det. Jag kommer bara igår den underbara sommaren som vi hade, eftersom jag var ledig och fick henne i augusti.
    Ha det bra vad du nu än ska göra.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)