torsdag 18 februari 2010

Har de rätt i South Park?

Det är svårt att inte skriva ett inlägg om OS nu. Om kvällarna sitter vi här med varsin tekopp och tittar på skidor och hoppas... Vissa dagar går det bättre än andra för det svenska laget. Två guld är inte fy skam, och man ska inte se alla bra laceringar utanför pallen som misslyckanden. Det är världens bästa vinteridrottare där. Bara att ha tagit sig till OS är en vinst, att sen komma topp tio är ju fantastiskt!
Vad som däremot inte är fantastiskt är alla olyckor och klantfel från funktionärer. Pinsamt att så här många saker går fel! En eller två olyckor får man mer eller mindre räkna med, det rör sig trots allt om höga farter på många gånger hala underlag (man måste vara lite dum i huvudet för att åka över 100 km/h ner för en backe!), men där är väl arrangörens ansvar att göra förhållandena så säkra som det går? Varför satte de inte upp ett nät eller nåt i den där kurvan efter Majdics krasch? Och såna klantfel som att inte släppa iväg skidåkare på rätt tid, det är bara pinsamt...
Vi har börjat sjunga på en sång ur South Park-filmen så fort nåt går fel. Vi tror väl kanske inte på allt som sjungs i sången, att allt som är dåligt i samhället är Kanadas fel, men den ligger nära till hands... Blame Canada!Å andra sidan sjunger vi Norgevisan både när det går bra och dåligt för Norge... Bara man inte tar texten för seriöst är den helt underbar! Humor var bättre förr.

1 kommentar:

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)