fredag 5 februari 2010

Focaccia


Oliver, rosmarin, flingsalt och olivolja på en seg vetedeg. Det kan ju inte bli annat än gott? Vi får se när den gräddats...

... Och en stund senare har brödet jäst och gräddats och ser ännu godare ut!

6 kommentarer:

  1. Jag är grymt avundsjuk, vad gott det ser ut!

    SvaraRadera
  2. Det blev riktigt gott, så du kan gott vara avundsjuk! ;) Jag förstår inte varför jag inte bakat sånt tidigare!

    SvaraRadera
  3. Vilket bröd måste testas. Gillar bröd i braspannan.
    Skall bli spännande vad din man säger ang jordnötterna.
    ha en skön söndag
    Annika

    SvaraRadera
  4. Recept, tack!! :) Såg jättegott ut, och säkert löjligt enkelt också...

    SvaraRadera
  5. Heidi:

    Det blev jättegott, och är mycket riktigt superenkelt. Perfekt att mumsa på till några glas rödvin och en god middag. Recept kommer i mail (jag ska sätta mig och svara på ditt mail snart), eftersom det kommer från en bok vill jag inte lägga ut det i bloggen.

    SvaraRadera
  6. Väntar fortfarande på det där mejlet... :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)