onsdag 17 februari 2010

I'm back!

Efter några dagar hos föräldrarna uppe i norra Uppland är jag nu tillbaka i Sala. Det bakas, stickas och fixas här. Precis som vanligt. Nu ska det bli lite fart på bloggandet också. Det har varit dåligt med det den senaste veckan.
Under mina "lediga" dagar har jag njutit av promenader med senvinterkänsla (vi hittade några enstaka nyvakna videkissar på en stor sälg, och här och där tittade grusvägen fram genom isen.) Solen sken från en klarblå himmel och det var så vackert att det nästan gjorde ont.

Kan det bli mer blått än så här?


Jag älskar istappar...

Här kan man ana att det brukar vara ett stängsel...

Massor av snö i år! Men ingen vill åka pulka med mig!

Islandshästen sprang fram och tillbaka i hagen med snön yrande kring hovarna, men när kameran kom fram skulle den minsan inte röra sig!

Grusvägen ur en fiskmås perspektiv (se HippHipp; Videopappan)


OS-stickningen har kommit rätt långt, ju mer spännande skidloppen är, desto fortare stickar jag... Men ni som känner mig vet att får jag en stund över har jag nästan genast en stickning i händerna, så det är kanske inte så konstigt att jag hunnit långt? Drops Safran och rundsticka 3,5 är det som gäller för tillfället.

3 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder. Jag längtar så efter solen, vi har ju bara varit inne i grått töcken här de senaste veckorna.
  Jag provade ta bort dig från min lista och lägga tillbaka dig igen, men det hjälpte inte, den uppdaterar inte ändå. Har bara fått dina 2 första inlägg denna månad sedan står det bara stilla. Jag får prova igen. Vet du om det är så för andra av dina läsare eller är det bara jag som är drabbad?

  SvaraRadera
 2. Jo, jag vill jättegärna åka pulka med dig! Har längtat hela vintern men inte hittat någon att åka med. Vi får se till att befinna oss på samma ställe samtidigt och också ha en pulka och en backe inom räckhåll.
  Måste också säga att "vinjetten" på din blogg är så otroligt fin, t ex med de blå inslagen i alla tre bilderna. Och vackrare Porsche får man leta efter!
  Kram,

  svärmorshemulen

  SvaraRadera
 3. Vi har flera pulkor ligger nånstans i ett uthus i Sätra, och det är där jag har mina pulkakläder oxå. :) Det finns gigantiska snöhögar överallt, perfekta att göra snögrottor och åka pulka i. Eller starta från, och sen åka vidare ner i backen genom hästhagen. Inga hästar i den nu heller. :)
  Tack, tyckte det kändes som om det var dags att byta ut den extremt höstiga bilden... Och Porsche lämnar ju sina bidrag till bloggen genom upptåg av olika slag, så han måste ju få vara med på bild!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)