söndag 23 maj 2010

Sömnlös morgon

Vad ska man göra en sån här dag? David gick upp nån gång mitt i natten (eller tidig morgon, det beror på lite vad man har för uppfattning om vad som är natt och inte...) för att kolla på fåglar, och tyvärr råkade jag vakna och känna mig klarvaken. Så redan nu har jag varit vaken i närmare 7 timmar. Mindre kul... Försökte somna om, men det gick inte, så jag gjorde morgonkaffe och virkade en hög mormorsrutor istället.
Tidigare i morse var det uppehåll, men nu smattrar regnet mot plåttaket över balkongen. Ett ganska trevigt ljud. Balkongdörren står på glänt, mattorna är ute på vädring och jag har tänkt städa lite idag. Det behövs... Även om det doftar ljuvligt av liljekonvaljerna jag tog in igår så blir ju inte golven rena... Lite dammsugning, lite småplock, rena lakan och torka av golven, sen blir det rent och fint här.

3 kommentarer:

  1. Här har det skvalat en del också. Just nu är det uppehåll och det är faktiskt inte blött alls så gräsklipparen durrar utanför.

    SvaraRadera
  2. Vi har lika varmt idag som igår och solen gassar, men vi MÅSTE verkligen städa nu, men sedan blir det tomatplantering och en stunds Ullande...

    SvaraRadera
  3. Än fattas det här innan liljekonvaljerna blommar men när de gör det är det underbart!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)