lördag 22 maj 2010

Lördagspromenad

Ett ganska bra sätt att njuta av varmt väder en lördag är promenader. Det är lite svårt att tänka sig att det bara är en vecka sen vi gick i mössa och långkalsonger i dimma och småregn på Öland...

Någon hade hängt upp en liten tall i en telefonledning. Det såg lite lustigt ut.

Det var fler än vi som tyckte det var varmt och skönt. I vägkanten satt en tjock padda och filosoferade.

David lyssnade på fåglar, och jag plockade blommor. Liljekonvaljerna börjar så ut, och jag hittade både förgätmigej och humleblomster. En riktig försommarbukett som sprider väldoft omkring sig. Underbart!
Mitt svarta garn är slut, men jag fortsätter att virka mormorsrutor. Dock virkar jag bara tre varv istället för fyra. Det fjärde ska vara svart, så jag virkar dem när jag har mer garn tänkte jag. Jag försökte sticka barnsockor förr, men för tillfället är det mormorsrutor som är roligast att göra, och eftersom jag håller på för att det är kul, inte för att jag måste, så virkar jag vidare. Jag ska börja på en ny elefant snart också. Annis, som ska adoptera Tyra, tyckte att Tyra behövde en kompis så det är klart hon ska få en sån!

5 kommentarer:

 1. Oj, redan liljekonvaljer. Vi hittade bara blad när vi tittade igår, men då är de väl snart på gång här också. Mina absoluta favoriter, luktar så gott och är så söta med sina små klockor. Väcker barndomsminnen också.

  SvaraRadera
 2. Jo, på de allra soligaste ställena hittade vi utslagna liljekonvaljer, Inte jättemånga, men tillräckligt för att det ska dofta underbart i hela lägenheten.
  När jag var liten brukade vi plocka de första liljekonvaljerna lagom till morsdag, men nu på senare år har det inte varit ovanligt att de börjat slå ut redan två veckor tidigare...

  SvaraRadera
 3. Ja jag vill ju det och älskar dom söta elefanterna!!! undrar hur mycket min lilla tjej kommer att tycka om dom! hahaha nä vi ska vara rädda om dom goa elefanterna!! SÅ SÖTA!!!

  VÄNTAR med spänninga att få adoptera

  MvH Annis

  SvaraRadera
 4. Härlig morgonpromenad i sköna maj.
  Satt han inte och väntade på dig.. för att få en puss?
  ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 5. Annis: Jag ska ta tag i elefantstickandet snart. Jag har fastnat i virkträsket för tillfället... Men till 13 juni ska jag ha en vän till Tyra klar!

  Annika: Ajdå, det täntke jag inte på. Men jag har ju redan hittat min prins...

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)