fredag 28 maj 2010

Rutigt


Filten växer. Tyvärr blir inte färgerna rätt återgivna, den är inte alls så blek i verkligheten. Den består av runt 120 rutor än så länge, och jag har säkert minst 80 stycken som inte har någon svart kant än. Jag gjorde en liten räd i mammas restgarner när jag var där och har nu fyllt på mitt lager, men gröna och blå garner börjar det bli ont om. Det trodde jag aldrig skulle hända, men tydligen var det möjligt. Än har jag kvar, men lagret krymper hela tiden.

7 kommentarer:

 1. Min mormorsrutevirkning har avstannat men jag ska snart ta tag i det igen!

  SvaraRadera
 2. Mormorsrutor är väl ofta såna där projekt som man angriper lite då och då, men de kan bli liggande flera månader, eller år, ibland. Mamma började ju med ett överkast till min spjälsäng, men sen växte mina sängar snabbare än hennes virkning, så överkastet är inte klart än fast hon haft 28 år på sig. Och nu har jag snott hennes garner. ;)

  SvaraRadera
 3. Stackars din mamma som hon kämpat och kämpat med den där filten och så kommer du och snor hennes garn. :D
  Jag är imponerad av ditt antal. Tyckte jag var duktig som snart har ca 50 st, men det är ju inget när man ser vad du gjort.

  SvaraRadera
 4. Kommer att bli en jättefin mormorsfilt!

  SvaraRadera
 5. Rosenvante: Jag brukar fråga mamma om det är ok innan jag snor hennes garn. Och hon har samma tillgång till mitt garnlager. :) Vi brukar byta lite nystan då och då.
  Dina rutor är väl större än mina? Jag gör bara tre varv innan det svarta yttervarvet, så de är knappt 10x10 cm. Så dina 50 är väl inte så illa?

  Skapa och inreda: Tack tack! :)

  SvaraRadera
 6. OJOJOJ vad mkt rutor - Vilket tålamod du måste besitta - imponerad.

  SvaraRadera
 7. Tålamod eller mani? ;) Just nu känner jag inte för att göra några komplicerade saker, men har man rastlösa händer så är ju mormorsrutor perfekt!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)