onsdag 9 juni 2010

Filtar och migrän

Sen i går morse har jag haft migrän, börjar tröttna på det nu. Det började i går morse och blev bara värre under dagen, idag har jag fortfarande känningar och hade jag kunnat välja själv så hade jag gärna legat i ett mörkt tyst rum när det var som värst. Men det är ju inte alltid man kan påverka sin tillvaro, så det var bara att försöka stå ut...

Mina mormorsrutor till Stickhjälpen börjar bli klara. Ett par stycken blev lite stora, det blir lätt så när man blandar garner av olika märken och stickfasthet... Men å andra sidan läste jag att flera har skickat in rutor som är 13 cm istället för 12, och att man ska försöka få ihop tillräckligt många större rutor till en filt. Så jag bidrar väl lite till den filten också.
Min egen filt växer. Igår fick jag slut på rutor med svart kant igen, så det var bara att beta av några til i min okantade hög. Snart börjar jag nog närma mig en femtedel av den tänkta färdiga storleken. Det vore ju inte helt fel att få ihop ett överkast... Men blir det nu "bara" en filt så är det ju inte så fel det heller.

4 kommentarer:

 1. Fy för migrän. Jag har det ibland också och det är inte kul.
  Hoppas du mår bättre idag.

  SvaraRadera
 2. Vad kul att se att här finns ytterligare en som gillar hårdrock,sci -fi o ändå är en stickande person!!NICE!!Yeah!! Då är man inte udda,heheVad ska det bli för filt?? Må gott =)

  SvaraRadera
 3. Stackars dig! HAr aldrig haft migrän men kan tänka mig att det är vidrigt, hoppas det gått över!

  SvaraRadera
 4. Hej och stort Grattis på din födelsedag!
  Hoppas migränen hade vänligheten att släppa till din stora dag. Hoppas även att du haft en mycket bra födelsedag idag!!
  KRAMAR Lisa

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)