fredag 11 juni 2010

Bråda dagar

(Står ni ut med ytterligare ett bildlöst inlägg? Jag är för trött för att koppla in kameran och hålla på...)

Ojoj, här är man borta från bloggvärlden ett par dagar och vad möter man när man tittar in igen? Jo massor av härliga uppdateringar! Inser att det kommer att ta mig minst ett par timmar att läsa igenom allt, så jag är rädd att det får vänta ett par dagar till...

Igår vad det min födelsedag, David kom in med kaffe, nybakade croissanter, liljekonvaljer och paket på morgonen. Kände mig så bortskämd så! Bland annat fick jag en maskkompost. Nu kanske det låter märkligt att ge någon en maskkompost i sängen, men själva komposten fick jag inte inslagen. Den finns nämligen i Indien. Genom
WebAid, som Läkarmissionen stå bakom, så kan man ge bidrag till olika hjälpprojekt runt om i världen. Och eftersom jag är som jag är så tyckte väl David att en maskkompost var en perfekt present. Romantiskt va?
På kvällen gick vi ut och åt på favoritstället
Tsatziki i Uppsala. Jättemysigt ställe att beställa in lite smårätter och bara mysa på! Absolut värt ett besök om man råkar vara i stan. Nu på sommaren kan man dessutom sitta ute, precis intill Fyrisån och äta.

Nu är det i alla fall skönt att det är fredagkväll. Det har hänt en del den här veckan och jag är riktigt trött nu. Ska bli skönt med sovmorgon i morgon. Men jag får vänta lite till med att gå och lägga mig. Blir någon förvånad om jag skriver att jag bakar? Vad ska man annars göra en fredagkväll i juni, liksom? Mandelmusslor ska gräddas. Jag är snart klar visserligen, men jag har inte så många formar (norpat dem från mammas låda... Tack tack! ;) ), så jag kan bara grädda några åt gången.

5 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott.
  Ja du, jag blev så glad av ditt inlägg. Vilken kul och bra present att ge bort, men jag hoppas du fick nått som du fick behålla också.
  Nej, jag blev ärligt inte förvånad att du bakar nu. Mandelmusslor som är så gott.
  Hoppas du får sova i morgon och att inte kissen blir lekfull på morgonkvisten och hoppar upp o leker med fötterna eller nått sådant så du vaknar.

  SvaraRadera
 2. Rosenvante: Visst är det en bra grej med såna presenter! Det finns ju i alla prisklasser från 50 kr till flera tusen. Perfekt istället för en blomma om man ska bort nånstans eller så! Det är flera organisationer som har den typen av gåvor man kan köpa. Skolböcker, djur, vaccinationer, mat, rent vatten... Sånt som är så självklart för oss, men obeskrivlig lyx på många andra ställen. Och självklart fick jag lite andra grejer också. Bland annat första säsongen av StarTrek Voyager.
  Men ingen sovmorgon. Före klockan sju hade Porsche väckt mig två gånger genom att hoppa jämfota upp på min mage...

  Mia stickar: Tack tack! :)

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att du inte fick maskkomposten i sängen! Men tänk va spännande det kunde ha blivit?? ;)

  SvaraRadera
 4. Heidi: Som tur är så är jag ju inte det minsta rädd för maskar. Men sängen kanske inte är det bästa stället att ha en kompost...

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)