onsdag 23 juni 2010

Fast på Ravelry

Jag tror jag är den sista i stickbloggosfären som registrerat mig på Ravelry, men nu finns även jag där. Inte för att jag har planer på att ge mig in i community-delen av sidan. Men den oändliga mängd mönster som nu blivit tillgänglig för mig är en skatt!

För några dagar sen skrev jag ju om att jag letade efter ett sjalmönster som mina två nystan Drops Delight skulle räcka till. Och som jag suttit klistrad bland alla vackra sjalar... Till min förvåning verkar det finnas en hel del som är fullt möjliga att sticka med bara två nystan. Det lutar åt en slätstickad variant med spetskant. Men vilken har jag inte riktigt bestämt mig för än... Kanske något sånt här. Det ser dessutom ut att vara samma färgsättning som jag har liggande.

Bild lånad från http://www.ravelry.com/projects/Annemoon/traveling-woman Det är inte jag som stickat den alltså.

6 kommentarer:

 1. Den där sjalen såg jättefin ut!

  SvaraRadera
 2. Den ser jättefin ut. Gillar färgerna.

  SvaraRadera
 3. Visst är den mysig! Drops Delight, färg 05 ska det vara. Blivit väldigt förtjust i det garnet efter att jag stickat torgvantar till både mamma och lillasyster. Mjukt och gosigt och väldigt prisvärt.

  SvaraRadera
 4. Jättefin sjal!
  Om du ska sticka "Annis sjalen" i Delight, så behöver du nog 3 nystan. Jag fick påbörja ett tredje av Drops Baby Merino som har samma längd som Delight (175 m).
  Trevlig Midsommar!

  SvaraRadera
 5. Tack för tipset om Annis, spar den till senare. Det blir en Travelling woman för mig den här gången, men visst ska det bli en Annis nån gång i framtiden.

  SvaraRadera
 6. Den såg lagom avancerad ut, den får jag nog lägga till önskelistan. Annis ligger redan där. Får se vad det blir nästa gång.

  Ha en trevlig midsommar nu.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)