onsdag 4 november 2009

Stickningen växer

Nu har jag snart stickat om framstycket jag fick frogga i går. Kollar på Arrested Development och är väldigt sugen på pepparkakor av någon anledning. Kanske för att jag åt en mandarin/clementin/satsuma nyss. Mandarin/clementin/satsuma och papparkakor är typiska senhöst/vintersmaker för mig, så det kanske finns en ganska logisk förklaring.
David är borta över natten på en jobbgrej, så jag har tänkt ägna större delen av dagen åt min stickning. Siktar på att få båda framstyckena klara i dag i alla fall. Om jag hinner börja på en ärm är det ju inte så att jag blir besviken för det heller. Som sagt, skulle vara jätteskönt att ha koftan klar till helgen.

Porsche ligger och snarkar högljutt i fåtöljen. Han låg och spionerade på ett gäng kajor som flög omkring utanför, men när de flög bort somnade han istället...
Det har varit en väldig fart på honom emellanåt sen han kom hem igen. När jag städade hittade jag en leksaksråtta som varit borta länge under kylskåpet. Porsche blev överlycklig och har fört en kamp mellan liv och död mot råttan sen i fredags kväll. De brottas och gömmer sig för varandra någon timme åt gången, väldigt intensivt, och sen sover de några timmar bara för att ta upp kampen igen.

2 kommentarer:

  1. Var glad att det bara är en leksakst råtta som han leker med. Här är det riktiga som de far runt med, inte inne som väl är.

    SvaraRadera
  2. Rosenvante:

    Det är väl en fördel med att bo i lägenhet... Men han brukar vara väldigt på hugget när han hör hur det springer i väggarna hos mamma och pappa när vi är där. Så den dag vi flyttar til drömhuset på landet så känns det tryggt att ha en jaktbenägen katt som kan hålla råttorna borta. ;)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)