tisdag 10 november 2009

Knappdags

Vad roar man sig bäst med en gråkall novembereftermiddag? Stickning, en bra bok eller en mysig film kanske? Det är ju aldrig fel.
För min del blev det en promenad ner på stan. Mammas kofta behöver knappar! Det blev inte så mycket stickat som jag hoppats under helgen, så den är fortfarande inte klar. Håller på med en ärm just nu.
Att hitta fina knappar är ju inte så svårt. Men att välja... Speciellt när det inte är till mig. Jag fastnade för den här knappen från Drops. Inka heter den. Egentligen hade jag tänkt en knapp i horn, men jag fastnade inte för någon av dem... Den här är enkel, men har det där lilla extra. Hoppas den faller mor min i smaken.

5 kommentarer:

 1. Jättefin knapp. Här är det inte lätt att hitta fina knappar. Har köpt en hel drös på Tradera, så har vi Gotlands Katthems loppis, där kan man hitta en del ibland. De man ska köpa i affären är jättedyra och då blir jag så tveksam, tänk om det inte passar. Men ditt knappval är supersnyggt.

  SvaraRadera
 2. Den är jättefin och det var ju en av dem som vi kikade på som alternativ, så....jag är alldeles nöjd! Kram från mor

  SvaraRadera
 3. Rosenvante:

  Jo, nya knappar är ofta dyra, men de här var helt klart överkomliga. Jag letade i knappsamlingen hemma först, men hittade högst tre av samma sort när jag väl hittade några som passade och jag behövde fem.

  Mamma:

  Då fick jag godkänt då. :) Tänkte namnet passade dig. De är i metall (mässing?) så jag blev lite osäker. Men med borstad matt yta, inga blanka Hyacinth-knappar här inte!

  SvaraRadera
 4. Ojdå, är det svårt att hitta knappar? synd att ni inte bor i närheten av mig.... jag har svårare att hitta knappfantaster än knappar...

  SvaraRadera
 5. Gitte:

  De knappar som finns är fina, men garnbutiken har inte ett jättestort utbud. Det svåra är att välja... Jag vill ju ha allt...

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)