torsdag 5 november 2009

Det snöar!


Det yr av små snöflingor ute nu. Första snön i början av november? Tja, varför inte? Lite grått slask innan det fryser på ordentligt får det gärna vara för min del. Bara det inte är modd som fryser och tinar, fryser och tinar hela tiden. Den typen av väder gillar jag inte. Snöslask ena dagen, soligt och fin nästa, det är vad jag hoppas på fram till advent nu. Sen får det gärna bli vinter på allvar med tjäle, lagom mycket snö fram till dagarna före jul då det gärna får vara några decimeter. Massor av härlig rimfrost... Björkar med rimfrost i solsken är bland det vackraste som finns,

2 kommentarer:

  1. Hej! Håller fullständigt med dig om snöslaskets vånda. Men vet du vad jag brukar roa mig med då? Jo, jag har som en liten sport att sprida leenden bland fölk när det är sån't här väder. Cyklar och LER mot folk och faktiskt så smittar det av sig!!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Lisa:

    Eftersom jag vet att jag bara cyklar omkull så fort det finns en antydag till is brukar jag låta cykeln stå hela vintern. För allas säkerhet. Men visst ska man le mot folk! Busschaufförer brukar bli jättechockade om man älsar dem med ett glatt "Godmorgon" på en fullsatt buss klockan sju på morgonen.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)