onsdag 24 november 2010

Ingen snöstorm än

På nyheterna ser jag hur snöstormen orsakat trafikproblem söderut. Här har vi inte märkt nåt alls än. Det blåser lite, men inte värre än vanligt. Och inte en snöflinga har fallit än. Och det verkar inte bli så mycket oväder här eller, vi bor för långt in i landet. Det är värre längs kusten.
Men jag hoppas att det inte blir så illa. Jag ska nämligen till Uppsala och träffa mamma idag. Vi ska gå på stan, fika och bara mysa. Sen följer jag med henne hem.
När det närmar sig advent är det dags att binda dörrkransar. Ett av mina favoritjulpyssel (men att göra arrangemang med julblommor, sätta nejlikor i citrusfrukter, baka pepparkakor och lussekatter och göra julgodis är också jättemysigt). Minst sex stycken blir det i år. Utöver de kransar jag binder varje år har jag fått lite beställningar från pappas syskon, och det är ju jättekul när ens hantverk uppskattas.

Porsche får vara kvar här i Sala med David. Ska jag gå på stan så är det inte så snällt att ta med Porsche. Inte för att han har nåt emot att åka i buren, men att lämna honom instängd i en bil i flera timmar känns inte snällt. Han får träffa kompisen Anders vid nyår istället.
Anders syskon Morgan (den grå, långhåriga kattungen) är kvar hos mina föräldrar. Han och Anders hade så roligt att min bror inte hade hjärta att dela på dem när han skulle åka hem igen... Jag kan tänka mig att de kommer att ha rätt kul med julgranen om en månad (en månad kvar till jul nu! Hjälp, jag har jättemycket julklappsstickningar kvar än!).
Igår hittade jag en sida med två jättesöta katter, där man fick se deras besvär med att få ordning på julgranen. Det gäller att ha en stadig gran om man har katt...

4 kommentarer:

 1. Vi har en stadig skruv rakt in i väggen i hörnet där granen står och jag knyter fast den rejält...

  Här är det lite vitt, 10cm, och lite kallt, -10, men det är alldeles lagom tycker jag...

  Underbart söta små hjälpkissar du hade hittat...

  SvaraRadera
 2. Jo, jag föll direkt för katterna. Tror inte att de är de enda katterna som beter sig på det där viset heller. Porsche brukar inte vara så jätteintresserad som tur är, men han är ju lite eljest...

  SvaraRadera
 3. Vi får väl se vad våra "små" kissar kan tänkas hitta på...

  SvaraRadera
 4. Hallå, var är du?
  Det finns något till dig på min blogg!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)