fredag 19 november 2010

Fullt upp

Usch, det är verkligen glest mellan inläggen nu... Jag tycker inte om det själv, men jag kommer verkligen inte på något skoj att skriva. Men det pågår en del utanför bloggvärlden som jag prioriterar för tillfället. Bland annat sitter jag och planerar nya trädgårdskursen till våren. Inte mindre än fyra stycken ska bli klara, och nu hoppas jag att odlingslusten och trädgårdsintresset vaknar efter julstöket så att kurserna verkligen blir av också. Vad sägs om Medelhavsträdgårdar, Trädgårdsplanering, Balkongodling/odla grönsaker i kruka och Köksväxtodling? Är det nåt som kan locka folk? Jag hoppas det.
Jag sitter också och klurar på det här med julkalender. Förra året skrev jag ju en liten saga på rim om hur Porsche räddade julen. Det vore rätt kul att göra en tradition av det här med julkalendrar, men än har jag inte gjort mer än tänkt på det. Vad tycker ni? Vill ni ha en julkalender här på min blogg?Julkalender
Vill du följa en eventuell julkalender på min blogg?
Ja, en ny saga om Porsche
Ja, men med ett nytt tema
Nej, det finns gott om julkalendrar ändå2 kommentarer:

  1. Planera din trädgård tycker jag låter väldigt spännande. Det skulle jag helt klart velat gå eftersom jag är totalt borta när det gäller sådant.
    Jag startade ju ett november lotteri förra året och min tanke var ju att göra det igen, men det blev ju en resa till England och så lite annat som kom i vägen. Får väl göra nått annat sedan. Så orkar du och vill göra ett rim i år igen så blir jag glad. Det var kul att få följa.

    SvaraRadera
  2. Jag höll ju en sån kurs under oktober, och det var jättekul! Självklart hinner man bara skrapa lite på ytan när det är en så kort kurs, men det verkar som om deltagarna var nöjda i alla fall. :)
    Roligt att du gillade min lilla saga. Någon form av julkalender lutar det ju åt även i år, jag måste bara sätta mig och skriva lite också. Men än har jag tid på mig!

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)