onsdag 22 december 2010

En ny award


Tack snälla Monica! Här är man åter igen borta från bloggvärlden i en månad, och vad får man se när man kommer tillbaka? Jag har gått och fått en award!
Till den här awarden hör att jag ska hitta tre ord som beskriver mig. Många ord finns det, men jag ska välja ut tre, kanske med lite julkänsla om jag kan...
1. Pysslig. Den senaste veckan har jag stickat klart julklappar, slagit in julklappar och gjort julgodis i alla former. Tryffel i olika smaker, kolor, knäck och fransk nougat.
2. Läslus. Jag läser mycket just nu. Erlend Loe, Bob Hansson och Joanne Harris är några av de författare som hållit mig sällskap den senaste tiden.
3. Hemlighetsfull. Min bloggfrånvaro beror inte bara på att jag inte kommer på nåt att skriva om. Det händer mycket i livet just nu, och en del kommer att avslöjas inom kort. Kanske redan ikväll.
Sen är det ju som alltid, awards ska skickas vidare. Den här gången är det tre andra bloggar som ska utses. Men eftersom jag varit borta så länge nu har jag absolut ingen aning om vilka som redan fått awarden, så jag tror jag låter bli det.

3 kommentarer:

 1. vad kul med hemliga avslöjanden hehe :)

  de där awarderna har en tendens att gå runt runt bland bloggarna tyvärr...

  SvaraRadera
 2. Erlend Loe fick jag i julklapp, ser fram emot att läsa något av honom!

  SvaraRadera
 3. Monica: Jag fick en Loe-bok av min svåger för länge sen och mer eller mindre tappae bort den eftersom jag ställt den i "fel" bokhylla (bland kokböckerna istället för pocketböckerna). Jag föll pladask för honom när jag väl läste boken. Språket är rätt speciellt, på ett bra sätt.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)