måndag 25 oktober 2010

Mycket firande i helgen

I helgen fanns det en hel del att fira... Så det har vi gjort. Lite lågmält och mysigt, men ändå.
Det hela började i fredags. Älsklingskissen Porsche fyllde fem år, och självklart fick han en tårta! En ask kattmat (i normala fall får han bara torrfoder. Han slickar i sig gelén och lämnar resten när han får burkmat...) dekorerad med små bitar torkad aprikos, en annan favorit.

Porsche var så nöjd så och kastade sig över sin tårta. Eller gelén i alla fall... En mycket nöjd liten katt.


På lördagen firade David och jag 11 år tillsammans. För tillfället är Snickers ett riktigt favoritgodis för mig, så min mycket gulliga och romantiska älskling hade lagt ut ett monstergäng små snickers på sängen medan jag stod i duschen... Såna där gulliga småsaker som jag blir alldeles varm bara jag tänker på.
I övrigt firades dagen med lång sovmorgon, en höstpromenad genom stan, vi lånade en film på biblioteket (The man who wasn't there, en bröderna Cohen-film med en av mina favoritskådespelare BIlly Bob Thorntorn. Lite speciell, men helt ok film). Sen lagades en mysmiddag innan vi kröp ihop i soffan med katten i knät och tittade på film.

Och i går då. FN-dagen kan ju vara värd att uppmärksamma, men dessutom fyllde min käre far år. Jag ska åka och gratulera honom nästa helg tänkte jag. Och så var det ju min dopdag. Vilket jag absolut inte skulle komma ihåg om det inte var för att jag vet att jag döptes på pappas 30-års-dag...

6 kommentarer:

  1. Grattis till allt firande, önskar familjen Eklund. (Om det blev någon Snickers över så kan du skicka det till oss...)

    SvaraRadera
  2. Får gratulera till alla era firanden!

    SvaraRadera
  3. Grattis till er alla i familjen.

    SvaraRadera
  4. Grattis till Porche! Och till era 11 år, vi firar också 11 år tillsammans nu i slutet av November :-)

    SvaraRadera
  5. Jag blev rörd till tårar när jag läste om och såg Snickershjärtat ... Ni är de sötaste turrturrduvor jag vet!
    Kram från sentimental Uppsalahemul

    SvaraRadera
  6. Tack allihopa. :)

    Sorry Heidi, nån snickers blir det inte kvar...

    Monica: Där ser man! Tror det var ett bra år att träffa någon. :)

    Uppsalahemulen: Jodå, jag råkar vara gift med en genommysig filur. :) Själv blir jag rörd till tårar av rätt mycket numera...

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)