måndag 14 februari 2011

Vårkänslor

Det är fantastiskt väder ute idag! Krispigt kallt, men soligt och rimfrost-glittrigt. Var ute och gick en sväng, det är lika bra att passa på. Det blir allt tyngre att ta promenader med den växande magen och sånt här väder är det ju inte varje dag direkt. Vissa dagar är jag jättetrött efter en sån här liten promenad, men idag var det precis lagom känner jag.

Fick nyss veta att en av mina trädgårdskurser i mars blir av. Trädgårdsplanering, samma som jag höll i höstas. Jättekul! Och det mesta förberedande jobbet gjorde jag ju i höstas, så det är bara att plocka fram det igen. Rätt skönt att inte behöva göra något nytt material faktiskt. Det är ju kul också, men det tar mycket mer tid än man tror. För varje 3-timmars-tillfälle satt jag säkert i 8 timmar och skrev, satte ihop bildspel och läste in mig på vad som stod i kurslitteraturen. Det blir ett trevligt sätt att möta våren.

5 kommentarer:

 1. Här får man inga vårkänslor, minus 29 när jag kom på jobbet! Ta väl hand om dig och "magen"!

  SvaraRadera
 2. Hej. Länge sedan jag var ute och surfade bloggar känner jag. Har totalt missat din graviditet - superkul - grattis. Hoppas du mår bra och att allt går som smort. Ta väl hand om dig och sticka alla dessa underbara små söta babymodeller som det bara vimlar av och som går så snabbt.

  SvaraRadera
 3. Mia stickar: Kallt har vi också just nu, men det finns ändå lite värme i solstrålarna. Och när man har fem veckor med trädgårdskurser framför sig är det svårt att inte tänka på vår.

  The Willow Fairy: Tack tack! Mår bra, men börjar känna mig stor och klumpig på allvar. Jag har mer problem att välja bort babystickningar än att hitta något jag vill göra...

  SvaraRadera
 4. Du får passa på att göra dina spontana grejer nu, för sen kan det bli nån liten en som börjar bestämma över din tid.

  SvaraRadera
 5. Rosenvante: Jo, det blir väl så. Och ändå längtar man tills det är dags. Just promenader ska väl inte vara något problem, finns ju både vagn och bärsele, men det blir ju lite mer omständigt...

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)