fredag 11 februari 2011

Kärlek

Jag har en ny kärlek i mitt liv. Drops BabyAlpaca Silk är helt underbart mjukt, det är lättstickat, maskorna blir jämna och fina... Kan man önska sig mer av ett garn egentligen?

Hade det gått att maskintvätta så skulle jag sticka en babykofta av det, men här är det handtvätt som gäller. Och nog för att jag tycker om fina garner, men att handtvätta barnkläder tycker jag är överkurs, om det inte är något väldigt speciellt som man bara använder vid utvalda tillfällen.

Karamellmössan växer, och jag tycker det går rätt fort. Stickar på 3,5 mm rundsticka, så det är ju inte supertunna stickor direkt. (fast för några år sen vägrade jag nästan ens titta åt projekt som krävde mindre stickor än 4,5-5 mm...) Men den kommer inte bli klar idag, troligen början på nästa vecka. Det beror på hur mycket stickande det blir i helgen.

6 kommentarer:

 1. Skönt att du tycker om garnet, då gjorde jag ju rätt som köpte några nystan också.
  Jag brukar köra handtvätt i ylleprogrammet och det funkar. Jag är alldeles för lat för att stå och handtvätta plagg.

  SvaraRadera
 2. Det e superfint gumman! jag älskar den redan!!! kram Annis

  SvaraRadera
 3. Det verkar vara ett garn för mig!

  SvaraRadera
 4. Rosenvante: Du gjorde absolut rätt! Vi har ju inte haft något egen tvättmaskin tidigare(men i morgon så kommer den hit. Sen ska vi bara ha hit en elektriker som kan koppla in den också), och varken maskinerna eller människorna i det gemensamma tvättstugan har jag litat tillräckligt på för den typen av tvättar...

  Annis: Tur det! Färgerna och modellen är verkligen du.

  Mia stickar: Det är supermysigt att sticka i! Nån gång i framtiden vill jag göra en stor sjal till mig själv i det här garnet!

  SvaraRadera
 5. Här är en till som gillar det garnet, så mjukt och skönt :)

  SvaraRadera
 6. Skapa och inreda: Visst är det härligt! Kommer absolut att sticka fler projekt av det i framtiden.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)