torsdag 17 februari 2011

God morgon!

Klockan är bara lite över sju, men här sitter jag och äter min frukostyoghurt. Naturell ekologisk yoghurt med frysta hallon, russin och lite linfrön. Mums!

Idag ska mamma komma hit och hälsa på. Vi får se vad vi hittar på, men det blir mysigt vad vi än hittar på. Kanske går en sväng på stan, kanske håller vi oss i lägenheten och fikar och pratar. Det visar sig.

Igår hämtade jag ut ett paket på posten. Eller ett brev som var för stort att lämnas i brevinkastet, snarare.

Ett lite försenat Alla hjärtans dag-paket från mamma. En bok, jättemumsig choklad och ett gulligt kort. Alltid kul med oväntade små presenter!

Nu är det flera dagar sen jag skrev nåt om stickning, men visst sysselsätter jag stickorna med ett nytt projekt efter karamellmössan. Vad jag stickar låter jag vara en hemlighet ett tag till, det ska bli en present. Jag tror visserligen inte att mottagaren läser min blogg, men jag är inte helt säker... Många maskor är det i alla fall, och jag stickar i ett plommonlila garn. Elegant från Teetee. En mix av kamull och silke, behandlat med jojobaolja, aloe vera och e-vitamin. Tydligen ska det inte vara smaskigt alls för garnmumsande små kryp.

3 kommentarer:

 1. Nu har du mycket mys framför dig, den boken är så kul. Hade ju den som talbok förra veckan och jag kunde inte sluta lyssna på den märkligt roliga historien.

  SvaraRadera
 2. Instämmer med Rosenvante! Även jag läste den som talbok och förknippar den ganska mycket med "utrymningen" av huset i Norrtälje. Den gav många glada stunder i en sysselsättning som gav upphov till diverse olika känslor, även positiva kan jag absolut säga.
  Hoppas Christina och du fick en så mysig dag som det låter!
  Sannolikt ses vi snart eller ännu snartare. Kram!!!

  SvaraRadera
 3. Rosenvante: Jag har stora förhoppningar på den boken, så jag ser fram emot att kasta mig över den. Men jag spar på den lite till... Slukar böcker just nu, att ha några på lagen är inte helt fel.

  Anonyma svärmor: Bra med böcker som kan pigga upp när det behövs! Mor och jag hade det så mysigt så. Fika, massa prat, mer fika och en sväng på stan. Kram på dig!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)