torsdag 10 februari 2011

Torsdagmorgon

Det verkar som om jag måste bege mig ner på stan idag. Till garnaffären av alla ställen. Ve och fasa! Många stickor har jag, men just nu har jag naturligtvis behov av en 40 cm rundsticka i en tjocklek jag inte har. Håller på sticka en provlapp till karamellmössan nu, så vi får se om det blir en 3,5 mm eller en 4 mm. Jaja, värre öden än att vandra in där kan man ju tänka sig.

Ska försöka få till nån form av bakning idag. Bullar eller kakor eller nåt. Något litet att mumsa på till kvällsteet. Bullar är ju alltid gott, men småkakor räcker längre... Det tål att tänkas på.

Det verkar som om jag får gå i snöfall ner på stan i alla fall. Det skulle snöa här under dagen såg jag på vädret i morse, och när jag tittade ut nyss så bölcjade det singla ner enstaka flingor. Det är ju bara februari än, så det gör mig inte så mycket. Men visst längtar jag efter knoppar som spricker upp och blåsippor i skogen. Vårpromenader med barnvagnen... Jo, det är lite svårt att inte längta faktiskt. Men jag försöker intala mig att jag ska njuta av nuet också. Det är ju onekligen en tid som aldrig kommer tillbaka. Ibland känns det som om man lever i framtiden mer än nuet. man oroar sig och funderar på vad som komma skall, och glömmer bort det som finns omkring sig just nu. Inte konstigt att stress av olika slag blivit så vanligt när man tänker på sånt som kanske kan komma att hända, och funderar på saker som man egentligen inte behöver bry sig om på länge än.

2 kommentarer:

  1. Trevligare promenadmål kan man ju nästan inte ha.
    Här tränger solen igenom de grå molnen, men ovädret skulle ju komma under eftermiddagen, blåser gör det redan.

    SvaraRadera
  2. Rosenvante: Jo, det är onekligen en bra motivation för att jag ska vagga ut en sväng i dag också. Att det sen råkar vara precis lagom långt att gå i nuläget är en bonus.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)