tisdag 13 juli 2010

Senaste alstren

Mina senaste färdiga stickprojekt.

Elefanten Tyko bor nu hos mamma och pappa. Men här står han och väntar på bussen i Sala.

Han kan mycket. Bland annat hålla koll på parkeringsbiljetter.

Och eftersom Heidi efterfrågade bilder på frukterna så lägger jag in en sån också. Tändsticksasken har jag inte stickat, och den ska inte Matilda få heller. Jag tänkte att det kunde vara bra att ha något att jämföra storleken med. Tydligare jämförelser hade det kanske blivit om jag varit lite smart och tagit bilden ur en annan vinkel. Men tanken var god i alla fall!
Kanske stickar jag någon mer frukt, men i första hand ska hon få en tröja eller kofta utöver frukterna.

7 kommentarer:

 1. Visst är han! En ganska lugn och sansad elefant jämfört med de andra fem jag gjort klart. Det är nästan svårt att sluta sticka dem när man börjat. Tur att jag har mycket akrylgarn liggande som är lite för tjockt till mormorsrutorna. Då är det nämligen perfekt till elefanter istället.

  SvaraRadera
 2. Frukterna var fina!! Och Tyko också, så klart. Du får väl akta bara så att han inte äter upp frukterna, Matilda kanske blir ledsen då...

  SvaraRadera
 3. Det är så gulligt, tänk vad man kan åstakomma med tråd o stickor.

  SvaraRadera
 4. Heidi: Tyko är det nog ingen fara med, han och frukterna har aldrig varit på samma plats. Däremot har ju Matilda en egen elefant, Leif, och han blir nog glad över att få nåt att mumsa på. Vissa härjar bland alkoholhaltiga drycker, andra mumsar på frukt. Bara så du vet vad du har att vänta. ;) Fler elefanter är på gång! Men skvallra inte för Zach! ;)

  Rosenvante: Visst är det härligt! Lite improvisation och man har nya leksaker. :)

  SvaraRadera
 5. Jättefina, båda elefanter och frukter! Men du, i stället för tändsticksasken, varför inte använda "the real thing" som jämförelsematerial? :)
  Jag har ägnat de senaste dagarna åt att städa mitt garn- och tygskåp, du vet. Det innehöll mer än man kunde ana ... Välkommen att botanisera! Kram! Garnhemul

  SvaraRadera
 6. Oh, mera garn! :)
  Tja, om vi hade haft motsvarande frukter hemma så hade det varit riktigt kul. För tillfället är det kiwi, nektariner och vattenmelon som konsumeras. Och några monsterstora päron ligger väl i korgen om jag minns rätt. Men jag kanske fixar en fruktkorg med vad som finns hemma under dagen.
  Kram!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)