torsdag 15 juli 2010

När är det nog?

När ska jag lära mig att avsluta stickprojekt innan jag påbörjar nya? För tillfället har jag två Traveling Woman-sjalar (ravelry-länk) som är avmaskade, men ska blockas. Jag har det eviga mormorsrute-projektet som just nu ligger och väntar på mera svart garn.

Jag stickar en Swallowtail-sjal (ravelry-länk).
Jag håller på med en till elefant, och ska strax påbörja en kofta till systerdottern Matilda... Grön och vit med knallröda knappar blir den.
Dessutom har jag två UFOn liggande. Jag började ju på en klänning i vintras... Det är inte mycket kvar på den, men den är förknippad med så mycket tråkigheter så det känns inte alls kul att plocka upp den ur påsen. Och en kofta jag började med för över ett år sen. Det är inte mycket kvar på den heller, men den blir liksom bara liggande...
Som om inte det här vore nog så har jag fler saker som bara väntar på att påbörjas... Men dem låter jag vara hemliga ett litet tag till.

7 kommentarer:

 1. Oj, där kom jag just på vad jag glömde idag. Skulle ju förbi posten o köpa en kartong som jag ska skicka till stickhjälpen.
  Du vi skyller allt på värmen.

  SvaraRadera
 2. Jag känner det bra, massa påbörjade projekt - och ingen lust att avsluta något i det här värme...

  SvaraRadera
 3. Om du hittar botemedlet till Startitis så får du ta patent på det, verkar som att många söker efter det ;-)

  SvaraRadera
 4. JA vi skyller på värmen! Sen när värmeböljan är över får vi skylla startisisen på nåt annat!

  SvaraRadera
 5. Värmen är ju kanske bidragande... Men varför vill jag sitta med ullsjalar i knät när det är så varmt? Är nog lite dum i huvudet helt enkelt.
  Startitis är ju mycket möjligt att vi är många som lider av. Men kreativitet är väl något bra? Vi kanske bara är så överkreativa så man inte vet vart man ska göra av allt?

  SvaraRadera
 6. Vad sägs om att komma till Stockholm 5-7 november? Verkar vara en mässa för dig: http://www.syfestivalen.se/Default.asp?id=1

  SvaraRadera
 7. Heidi: Ja, kanske det, men måste vara realist och säga att det beror på hur ekonomin ser ut då... Att döma av vad jag sett på andra bloggar när det varit syfestival så är det omöjligt att komma därifrån tomhänt..

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)