måndag 26 april 2010

Får jag presentera...

Tyra!


I lördags kom ju en kompis jag inte sett på evigheter och hälsade på. Vi hade jättemysigt, pratade om allt möjligt, drack mängder av te, åt mackor och kakor och bara myste.
Hon fick syn på vår blågrå-randiga elefant Torkel och föll pladask. Inte många minuter därefter letade vi igenom mina restgarner efter rätt färger till en elefant till henne. Att den skulle bli rosa var självklart, men även om jag inte är så förtjust i rosa så har jag förvånandsvärt många olika rosa restnystan... Det är en färg som är kul att sticka i! Som en kul detalj fick hon turkosa fotsulor och en liten svart rosett vid ena örat.


Inte bara vännen Annis föll pladask. När lilla Tyra var klar blev Torkel väldigt nyfiken, och de gick på upptäckfärd bland blommande orkidéer och fredskallor. De står och myser tätt intill varandra nu, så jag undrar om inte Torkel kommer att bli väldigt olycklig när Tyra flyttar till Västerås. Kanske måste jag fixa en ny kompis till honom?

3 kommentarer:

 1. Men du så sööööta!!! Klart att Torkel kommer att sakna Tyra!! Du bara måste göra en ny kompis till honom, stackarn.
  Hoppas allt går bättre och bättre nu, min vän.
  Skulle vara störtkul att ses snart.

  Kramar Lisa

  SvaraRadera
 2. Nej, det går ju inte att du först gör en kompis till honom som du genast tar bort. PÅ nålen igen bara.
  Hur söt som helst och rosa elefant, det ska den ju bara vara.

  SvaraRadera
 3. Kul att ni gillar elefanterna!
  Jag måste erkänna att jag är riktigt stolt över mina små busar. Man tröttnar inte på att sticka dem heller, alla delar går så fort och ingen elefant blir den andra lik. Det kommer att bli fler, och jag håller redan på att leta efter garn till nästa...

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)