onsdag 28 april 2010

Award

Tack snälla Rosenvante! Små saker som förgyller vardagen är alltid trevliga, och dit måste man väl räkna awards?

Till awarden hör också att man ska berätta sju saker om sig själv. Det är inte så lätt som man kan tro först... Vad är folk intresserade av att veta egentligen? Att bara skriva ett blogginlägg om vad helst är inte så konstigt, det är ju bara att kludda på, men att komma på sju intressanta (det står visserligen inget om att det ska vara intressant...) saker om mig, det är inte lika lätt. De saker jag vill avslöja om mig själv, det är ju sånt jag skriver om här redan.

Visste ni att...

Jag vägrar att skaffa ett FaceBook-konto, trots att mina vänner försöker övertala mig.

Jag älskar att laga mat åt andra, men är väldigt dålig på att laga riktig mat om det bara är jag som ska äta.

Min kärlek till "tantiga" saker bara växer och växer. Småkakor, blommigt porslin och gammeldags trädgårdsväxter är bara några exempel.

Jag tycker mer om hösten än våren. Det har jag gjort länge. Hösten är mer kravlös. Om våren måste man vara strålande glad och full av energi jämt. Men det är klart att jag tycker om våren också. Det är ju underbart när det börjar grönska ute.

(Nu börjar jag få problem att komma på saker på allvar...)

Vitlöksbaguetter är löjligt gott!

Jag har samlat på mig mängder av tomma kartonger under de senaste åren. De kan ju vara bra att ha... Alla storlekar... Men de ska rensas bort innan de tar över förrådet.

Och mer då? Hm... Vad vill ni veta? Fråga så svarar jag!

Sen ska man ju skicka vidare awarden till sju andra bloggare... Och jag tänker vara så där opersonlig och bara ge den till alla bloggare där ute. Har märkt att awards brukar ha en förmåga
att snurra runt, speciellt när man ska nominera så många. Många av de bloggar jag läser har ju redan fått den, mycket välförtjänt.

3 kommentarer:

 1. Kan känna igen mig i mkt på din lista. Samlar ofta tomma kartonger sedan fr jag ett ryck och slänger allt - fast det gäller inte bara kartonger utan jag är en samlare och en slängare i olika perioder. Matlagningen är klockren - vardagsmat när jag är ensam brukar vara snabbmakaroner och färdiga köttbullar eller ostkaka direkt ur formen. Jag har heller aldrig nappat på facebook - har inte riktigt fattat vad det går ut på... Enda är väl att jag älskar våren och försommaren för att det blir ljust - kraven ställer man själv som man vill.

  SvaraRadera
 2. Jag har facebook, men jag använder den sällan. Har den bara med ungarna. Gillar också hösten bättre, även om jag tycker om våren.
  En till söt elefant har du gjort. Snart är det en hel farm att sköta om vid dig.
  Den där kladdkakan skulle jag vilja göra, den ser ju superläcker ut. Får försöka knåpa ihop en till helgen. Du får häsa o gratta killen.

  SvaraRadera
 3. Kladdkakan blev jättegod. I år mosade jag hallon med lite florsocker och bredde på kakan, garnerade med frukt och till sist smält vit choklad. Söt vit choklad är så gott tillsammans med lite syrliga hallon!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)