onsdag 16 december 2009

Mest julkalender

Jag är hemskt ledsen, men decembers inlägg kommer mest att bestå av julkalender. Det är ett kaos av resor kors och tvärt. Vi hälsar på släkt och vänner, och det blir inte så mycket tid till att sitta vid datorn och filosofera fram blogginlägg. Nu närmast väntar en resa till Valbo med brorsan. I morgon åker jag hem till Sala och gör julgodis, i helgen ska vi åka till Stockholm för att se Eddie Izzard. På väg hem firar vi jul med vänner i Märsta. Sen bär det av hemmåt för att slå in paket, sticka klart det som inte är klart, komplettera godiset, pynta lite, och sen ska vi fira julafton hos mina föräldrar i år. Första gången vi gör det faktiskt! I vanliga fall brukar vi ha mys hemma på julafton, men i år blir det lite annorlunda.
Stå ut med bloggtorkan två-tre veckor till, så hoppas jag på en bättring efter nyår.

3 kommentarer:

 1. Julkalendern räcker mer än väl. Jag ser fram mot den varje dag och jag önskar jag kunde rimma som du.

  SvaraRadera
 2. Julkalendern är så kul att läsa, du är så duktig att få till alla rim, så den räcker till bara den. Ta det lungt du, vi finns kvar här ute ändå, inte stressa nu.

  SvaraRadera
 3. Tack, vad söta ni är!

  Rimmandet är inte så knepigt när man väl fått upp farten. De första raderna brukar vara svårast. Och kör man fast finns det rimlexikon på internet. ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)