måndag 21 december 2009

Härlig helg

Tillbaka i Sala igen efter en helg i kungliga hufvudstaden. Vi tänkte att eftersom det var minst -10 grader här när vi åkte på lördagmorgonen så var det bäst att klä på sig ordentligt. Må hända skulle det inte vara lika många minusgrader i Stockholm, men med tanke på att det är vatten vart man än vänder sig i stan så brukar det bli fruktansvärt gråkallt. Men vi kunde inte haft mer fel. Det var inte alls lika kallt som vi väntat oss... Däremot var mer mycket folk. Men vad annat kan man vänta sig lördagen före julafton?
Vi köpte lite julklappar och myste, åt en mysig middag på en italiensk restaurang och sen bar det av till Hovet för att se
Eddie Izzard. En helt fantastisk show, Stripped. Jag är inte alls förtjust i "traditionell" standup som ofta bygger på fördomar, sexuella anspelningar och är ganska rått och elakt. Visst är det kul med politiskt inkorrekt humor, men många förstår inte balansen.
Eddies humor är galen, intelligent och rakt på. Ett otal bollar hålls i luften genom hela föreställningen, och när man minst anar det återkommer karraktärer i helt "fel" scener. I slutet av föreställningen skakade hovet av skratt när favoriten Darth Vader återkom. Det här är ett klipp från en tidigare show där Darth Vader gjorde succé.
På söndagen åkte vi till Märsta och åkt en traditionell otraditionell julmiddag med vännerna Heidi och Oscar och deras son Zacharias. Vi var lite läskiga först tyckte Zach, men sen märkte han att jag kunde leka tittut, så vi hade riktigt roligt innan det var dags för oss att åka hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)