onsdag 23 december 2009

God Jul!


Nu blir det troligen inte många fler inlägg här i år (men självklart kommer sista delen av Porsches julkalender i morgon!), så jag vill passa på att önska alla bloggläsare en God Jul och ett Gott Nytt År!
Mitt första år som bloggare börjar gå mot sitt slut, och jag kan inte påstå annat än att det varit jättekul att upptäcka hela den här världen av mysiga, intressanta och inspirerande bloggar som finns. Att följa min statistik över besökare och se att snittantalet unika besökare sakta men säkert stigit allt eftersom månaderna gått har varit jättekul!
Tack för alla gulliga kommentarer! Det är ingenöverdrift, jag blir lika glad varenda gång jag får en kommentar.

4 kommentarer:

 1. En riktigt skön jul önskar jag dig. Hoppas resan för din syster & familj gick bra upp till Östersund också.

  SvaraRadera
 2. God Jul och tack för din underbara julkalender och jag hoppas inte Porsche blir allt för trött av allt arbete
  Kram

  SvaraRadera
 3. God jul till er! Och tack för julklapparna!! Jag måste säga en gång till att jag är väldigt imponerad av din stickning. Du är så himla duktig! Och jag älskar min nya mössa!!
  Hälsa era hemuler också!
  Kramar.

  SvaraRadera
 4. Rosenvante:
  Tack detsamma! Resan hade gått bra, men tagit 8 timmar från Uppsala pga förseningar...

  The Willow Fairy:
  Det är så kul att du gillar kalendern! Porsche härjar runt här och försöker få fart på sin kompis Påsen, men det går inte så bra... Överskottsenergi har han, katten.

  Heidi:
  Tack själva! Min Hattifnatt sitter på väskan och ser så där skum ut som bara hattifnattar kan. Bra att den här mössan passade! Har gjort en lika till mamma oxå, fast marinblå. Ett trevligt, lättstickat mönster...

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)