lördag 30 maj 2009

Öööland!

Framme på Öland, skönt med tillgång till internet. Solen skiner, men det är ganska blåsigt. Tänkte föra lite resedagbok här på bloggen för vänner och familj och andra som kan tänkas vara nyfikna. Vi kommer väl mest att vara lite naturnördar, men lite stickning och turistande blir det troligen oxå.
Bussresan ner igår var lite småseg, varför kan inte Swebus Express ha skönare säten? Träsmak redan i Norrköping, där vi för övrigt passerade huset som David och jag bodde i några trista månader 2005. Det såg inte mycket trevligare ut där nu än då. Typiskt miljonprojekt i utkanten av staden...
Vi kom i alla fall fram till Kalmar ca 20 minuter tidigare än vad det var tänkt eftersom vi inte behövde åka in i Västervik. Hämtade en hyrbil på OKQ8 och åkte till Ööööland (som inte sjunkit trots alla fågelskådare förra veckan). Såg massor av harar på vägen hit. Måste varit 8-10 stycken sammanlagt. Framme i Södra Möckleby hittade vi lätt huset, bäddade sängarna och somnade nästan genast. En skön natts sömn senare vaknade vi, åt matsäcksyoghurt och gick och handlade. Just nu håller David på att byta om lite, och sen ska vi ut på äventyr och se om vi hittar något spännande. Kameran följer med, så det kommer bilder senare, om än inte av bästa kvallitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)