lördag 26 mars 2011

Vårpromenad

Äntligen kom jag ut på den där efterlängtade vårpromenaden idag. En ganska kort sådan, men det var i alla fall en promenad i vårsolen med David. Lagom lång för att jag skulle orka och inte få allt för ont i alla fall. Och eftersom jag går så sakta nu mera så blev det ändå en ganska lång stund ute i friska luften. Härligt!

Vi såg till och med några små blyga blåsippsknoppar i en sluttning. Än är det rätt långt kvar innan de slår ut, men man blir ändå lite lycklig av de små ludna knopparna som börjar sträcka sig mot solen.

3 kommentarer:

 1. Här växer inte blåsipporna vilt men jag har några i rabatten men den ligger fortfarnade under djup snö men det känns i luften att våren är på väg!

  SvaraRadera
 2. Oj vad det där påminner om gröna gången vi har här hemma i Sala. Tyvärr har jag inte gått där på ett tag så jag vet inte om vi har fått några blåsippor. Men visst är det underbart när man får syn på årets första!

  SvaraRadera
 3. Mia stickar: Nä, var det nåt jag verkligen saknade när vi bodde i Umeå var det överflödet av vårblommor som jag var van med. Underbart med vår i luften!

  Garnbiten: Tja, det kan ju vara för att det är just gröna gången vi gick. ;) Världen är bra liten!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)