onsdag 2 mars 2011

Var är kamerasladden?

Åh, typiskt! Jag tänkte ju lägga upp bilder idag, men då är kamerasladden borta... Jag hoppas den dyker upp. Att blogga utan bilder är ju inte så jättekul. Undrar om jag lagt den på ett bra ställe, eller om den gömt sig själv? Letat på de ställen där den borde ligga, så vi får väl se när den behagar dyka upp. Eller är den på samma ställe som våra två försvunna gafflar? (Vi ska ha 12 gafflar, men vi hittar bara 10 stycken... Vem har snott dem?)

Igår ringde en kollega till David och berättade att deras dotter föddes i fredags. Jättekul! Så självklart lade jag upp maskor för en ny stickning... Det går ju inte att låta bli! För ett år sen höll jag ju på med en klänning som skulle bli min OS-stickning. Sen blev allt väldigt jobbigt, och många tunga minnen förknippas med den stickningen. Jag vet att jag aldrig kommer att kunna sticka klart klänningen, och ännu mindre använda den. Jag har inte ens kunnat frogga den. Förrän igår. Nu är froggningen i full gång, och det hallonröda Drops Safran blir istället en liten minikofta. Att sticka något till mig eller till vår bebis av det garnet skulle inte funka, men jag är glad att jag läkt så mycket att jag faktiskt ändå kan använda garnet till något som ska ges bort. Det trodde jag inte var möjligt för bara några månader sen...

Hur om helst så bor den här familjen väldigt nära oss, så jag kan tänka mig att vi kommer att ses en del nu när våra bebisar är så nära varandra i ålder. En liten kompis!

2 kommentarer:

  1. Ja, det är kul med bebisar i samma ålder! Det blir ju inte så mycket lek den första tiden, men sen blir det full fart på dom kan jag lova! Men det är ju också bra att ha någon annan att vara föräldraledig med, inte för att det på något sätt är tråkigt att ha ett litet barn, men ibland behöver man faktiskt umgås med en vuxen på dagarna! :) Synd att vi inte bor så nära, tänk så mycket dumheter vi skulle kunna hitta på på dagarna!!

    SvaraRadera
  2. Heidi: Haha, kanske bäst för allmänheten att det är några mil mellan oss? ;) Det vore roligt att ställa till med lite dumheter emellanåt.
    Men visst förstår jag att man kan behöva träffa andra vuxna ibland, trots att jag är så asocial. Kul bara att ha några att gå promenader med i vår.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)