fredag 15 april 2011

Vitsippor!

Det är tätt mellan besöken här nu. Förra veckan var mina föräldrar här och charmades av barnbarnet, i onsdags var Davids föräldrar här och de blev lika förtjusta törs jag påstå. Lilla sonen får presenter från alla håll. Mycket kläder, men sånt är ju jättebra! Han har inte behov av så mycket mer än mat, torra blöjor, trygghet och närhet än så länge.

Igår var min bror här och hälsade på. Han ville väl hälsa på systersonen kan jag tänka mig. Vi tog en promenad i solskenet, såg vitsippor längs med vår vanliga promenadväg och köpte vårens första glass.

I natt kommer vännen Susanne hit. Hon bor egentligen i Ö-vik, men har fått säsongsanställning i Enköping, ska på konsert i Uppsala i kväll och har inte fått tillgång till lägenheten i Enköping än, så hon ska övernatta här. Och i morgon kommer Davids bror hit och hälsar på.

Att ligga under täcket i spjälsängen är lite läskigt. Jag tror det är för stort och fluffigt. Men på täcket, under en filt, det går mycket bättre. I alla fall en stund. Helst vill han sova med oss i sängen på nätterna. På dagarna brukar han kunna sova middag i sin egen säng... I går var han väldigt glad och pigg när det var sovdags, och lagom när vi började slumra till så kom han på att det ju var väldigt ensamt att ligga i sin egen fina säng... (klicka på bilden för att få den större)

5 kommentarer:

 1. Ja, du det där har jag hört förr tycker jag. Min Julia som fick Arvid i januari säger likadant nämligen, ligga helst mellan dem på nätterna. I början fick hon sitta med honom för att han skulle sova också och det var jättejobbigt. Tur han slöt med det.
  Det är väl kul att så många kommer och tittar (hälsar på menar jag) nu när killen kommit.

  SvaraRadera
 2. Ja, sitta med vår lille kille behöver man ju verkligen inte göra när han ska sova. Får han bara vara nära så är han nöjd för det mesta.
  Det är jättekul att få besök! Att alla inte kommer samtidigt än ju ännu bättre.

  SvaraRadera
 3. Jag skulle vilja se vitsippor nån gång i verkligheten! Sen kan jag tala om att du har en helt normal baby. Han är precis så bedårande som en baby ska vara och sen vet han att bästa platsen att sova på är mellan pappa och mamma!

  SvaraRadera
 4. Vad söt han är!!:)

  kika gärna in på vår blogg:)
  www.virkirutan.blogg.se

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)