onsdag 25 januari 2012

Ny blogg

Här var det längesen det hände något. Har jag fortfarande några läsare kvar? Är det nån som fortfarande tittar in här i hopp om att jag ska ha åstadkommit något jag vill visa upp? Jättekul i så fall! Förlåt för min frånvaro.
Sen jag blev mamma i mars har det hänt en hel del, och bloggandet har fått stå åt sidan för blöjbyten, långa promenader med barnvagnen och inte minst en massa bus och kittel.
Ju större sonen blir, desto mindre tid får jag till stickning och annat jag fyllde mina dagar med tidigare. Samtidigt känns det tomt. Jag saknar bloggandet. Visst har jag läst lite andra bloggar då och då, men inte alls på samma vis som för något år sen. Och jag har på senare tid verkligen saknat att skriva egna inlägg, även om jag startat en liten privat blogg för familjen så att de ska kunna följa sonens uteckning. Men det är inte riktigt samma sak ändå...
Så nu gör jag ett nytt försök. Mitt liv som småbarnsmamma kan ni följa i min nya blogg. Jag hoppas vi ses där!

3 kommentarer:

 1. Jadå, du har varit saknad. Har funderat över hur det går för dig och Patrik, för visst var det så din pojke heter?
  Ska kolla din andra blogg, bara mitt bredband vill idag. Det är lite krångel just nu.
  Ha det bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, jag har fortfarande följare! Kul! Och oväntat efter alla månader av tystnad.
   Visst heter han Patrik, och han växer så det knakar. Busig och jättego liten kille på snart 10 månader.

   Radera
 2. Ja! Jag har saknat din blogg och ska genast kolla in din nya. Klart att det blir andra prioriteringar när man fått barn, så småningom kommer du säkert att få tid till det andra igen!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)