onsdag 4 augusti 2010

Matildas kofta


De senaste dagarna har jag stickat på en kofta till systerdottern Matilda. En födelsedagspresent. Än är inte alla trådar fästa, eller hålen under ärmarna ihopsydda, men jag lägger upp en bild i alla fall. Nåt ska jag väl blogga om, så varför inte min senaste färdiga stickning? Jag har några projekt som väntar på blockning, och innan det är fixat är det ingen större idé att visa dem här...
Jag har använt ett Drops-mönster och stickat i Järbos Big Verona. Färgen är inte korrekt återgiven, men det kan man inte begära av vår kamera och en blixt-bild heller.
Knapparna kommer från knappsamlingen jag fick efter farmor. Färgen och storleken är perfekta, och det är alltid lite kul att kunna återanvända saker.

4 kommentarer:

 1. Härligt grön. Den blir hon fin i.

  SvaraRadera
 2. Underbara gröna färger - grönt är skönt (och harmoniskt)

  SvaraRadera
 3. Jag blev väldigt förtjust i den gröna färgen faktsikt. Det där med pojk- och flickfärger struntar jag i... Och att ärmarna är olika är mest kul.
  Lagom tjock höstkofta, syrran blev glad, och ännu gladare över att den gick att maskintvätta. Matilda blev helt hänförd av de knallröda knapparna. Hon kom av sig helt i paketöppnandet när hon såg dem och började pilla på dem istället.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar så blir jag glad. :)